Будинок музиканта в Торонто, Канада


Реконструкція будинку Mount Pleasant на одній з найжвавіших вулиць Торонто, Канада, виконана в 2014 році за проектом архітектурної студії Roundabout Studio. Майже 50 років в цій будівлі розміщувався офіс фірми Cruickshank’s, місцевого дистриб’ютора освітлювального обладнання. У 2001 році цю будівлю, фактично це було два розрізнених будови, придбав музичний ентузіаст в надії створити тут місце для зустрічі любителів музики. У процесі реконструкції дві будівлі були з’єднані в одне стильне будівля, що привертає увагу своєю архітектурою.
Также выгодно купить зимние шины Киев вы можете посетив сайт tyrex.com.ua.


Простота і чистота форм робить будова надзвичайно стильним і елегантним. Основні простору двоповерхового будинку площею 510 квадратних метрів були організовані навколо затишного внутрішнього двору, де встановлена ​​видовищна конструкція заввишки близько 5 метрів. Власна сцена дозволяє проводити тут невеликі концерти і конкурси. Інтер’єр виконаний в стилі мінімалізму, він виглядає сучасно і привітно. Поєднання в обробці приміщень американського чорного горіха і холоднокатаної сталі привносять в нього елементи брутальності і динамізм. Громадська зона знаходиться на першому поверсі і складається з вітальні, їдальні і кухні відкритого планування. Вітальня виглядає просторою і позбавленою надлишкового декору, при цьому має комфортну атмосферу для відпочинку. На тлі білих стін і світлого статі увага акцентується на меблів темних тонів.

Розкішний шкіряний диван, килим по дизайну Келлі Уерстлер (Kelly Wearstler), журнальний столик і тумбочка компанії Hollis + Morris створюють атмосферу розкоші і затишку. Цікавим рішенням є оформлення стіни, де об’єднані в одному місці камін і телевізор. Невелика стіна відокремлює вітальню від зони кухні-їдальні. Великий дерев’яний стіл, виконаний за індивідуальним замовленням, і світильник від Dark Tools над ним розташовують до приємних зустрічей і бесід за чашкою чаю.

Великі мансардні вікна, розташовані над обідньою зоною, роблять простір світлим і привітним. У будинку є три спальні, в інтер’єрі яких зроблений акцент на лінійність і натуральні матеріали. З огляду на, що будинок розташований на галасливій вулиці, автори проекту ретельно продумали розташування вікон, завдяки чому в будинку зберігається конфіденційність і комфорт. Ряд великих мансардних вікон роблять приміщення світлими та привітними.


Добавить комментарий