Природний Minimalism


Сьогодні хочу поділитися з Вами черговий історією одного мого проекту, який продовжує реалізовуватися, але вже без моєї участі. За певних обставин, мені довелося відмовитися від роботи над даним проектом, але він так запав мені в душу, що я прийняла рішення, незважаючи ні на що, довести його до кінця! Хоча б для свого портфоліо. Незважаючи на те, що проект я трохи видозмінила, всі побажання Замовників, що стосуються стильових переваг, наповненню і колірної гами, залишилися без змін.

Также посетив сайт http://polyrovka.com/ вы можете заказать полировку мрамора.

Замовники — молода сімейна пара, яка придбала для себе нове житло. Проживши багато років на знімних квартирах і змінивши не один будинок, де не можна було прибити і зайвої полички, їм захотілося створити своє затишне гніздечко, де будуть великі, світлі приміщення, мінімум меблів і переважати теплі, натуральні тони. У кожному приміщенні хотіли використовувати мінімум меблів, але щоб кожен куточок був функціональним. Призначивши зустріч на об’єкті, ми детально обговорили технічне завдання, обговорили побажання. Я зробила заміри і приступила до роботи.

Після всіх обговорень і наших коригувань, почалася робота над ескізної частини проекту. На жаль, я встигла затвердити всього 2 приміщення. Після чого, ми розлучилися.

Але проект виходив дуже стильним і не схожим на всі інші і саме це мене спонукало довести все до кінця.

Камін з телевізором мені захотілося вбудувати. Трохи наростивши шматочок стіни, це вийшло виконати. Дане рішення не тільки позбавило нас від зайвої ніші, а й зонально розділило площа:

У кухонному гарнітурі я позбулася підвісних шафок, прибравши всі в одну стіну. Цього місця вистачить і для зберігання, і для вбудованої техніки. Так як хлопці рідко готують, я зменшила варильну панель, завдяки цьому рішенню, звільнила місця в робочій зоні. Барну стійку, при бажанні, можна зробити складаний.

Вхідну зону я залишила без зміни. Є місце і куди присісти, щоб взутися, і є місце під зберігання верхнього сезонного одягу при вході. Великі розсувні двері, які ведуть нас в спальну і гардеробну кімнати, дозволяють рухати їх в будь-яку зону, використовуючи дане рішення в якості декору, яке ще й збільшить візуально простір. Це також допоможе стерти кордони між кімнатами, коли проходи будуть відкриті. А в передпокої дозволить ще й милуватися на себе з усіх боків. Це було одне з основних побажань замовниці, яке і наштовхнуло на дане рішення.

Прихована двері, яку я оформила декоративним покриттям, як і в інших приміщеннях, веде нас в зону ванній.

У ванній я використовувала плитку, на якій в результаті зупинилися Замовники. Навіть не захотілося його чимось розбавляти. Прості, натуральні тони зробили свою справу! Інтер’єр вийшов дуже розслаблюючим і не тиснуть, а найголовніше — практичним. Це приміщення я допрацьовувала вже самостійно, не працюючи над проектом:

Над кімнатою ми працювали ще разом, але і там після я внесла невеликі корективи, які здалися мені більш практичніше.


Добавить комментарий