Реконструкція пентхауса в центрі Риму, Італія


Реконструкція пентхауса на вулиці Віа Вітторіо Венето, однією з найпопулярніших вулиць Риму, Італія, недалеко від ландшафтного парку Вілла Боргезе, виконана в 2016 році талановитим дизайнерським колективом CMT Architetti. Приватні апартаменти площею 78,1 квадратних метрів займають два рівня. Вхід в них передбачений з п’ятого поверху. На цьому поверсі знаходяться хол, дві спальні, ванна кімната і невелика кімната-комора. Другий рівень, це колишнє горищне приміщення, займає вітальня, кухня і друга ванна кімната. Тут же обладнана велика тераса з видом на місто.
Также вы можете посмотреть виды клея для плитки.


Поверхи між собою пов’язані елегантною подвійний сходами з темного дерева. Інтер’єр виконаний в стилі сучасного мінімалізму. В якості основного кольору був визначений сірий. Для того щоб уникнути одноманітності в оформленні кімнат, дизайнери використовували величезну палітру відтінків цього кольору в поєднанні з чорним і білим. Контрастні чорно-білі контури меблів допомагають повною мірою відчути елегантність і благородство сірого кольору, а прямі акуратні лінії, який переважають в інтер’єрі, роблять його лаконічним і впорядкованим. Підлоги оброблені розкішним дубом termocotto. Світло-сірі стіни і білий оштукатурений стелю приховують складний дизайн освітлення з світлодіодними лампами.

Всі меблі для квартири виконана за індивідуальним замовленням з чорного тонованого дуба і лакованих світлих панелей. Ніжний текстиль — темно-сірий завісу від стелі до підлоги у вітальні, килим перед великим білим диваном, теплий сірий текстиль в спальнях, створюють атмосферу затишку і домашнього тепла.


Добавить комментарий