Сучасний сімейний комплекс «Гудзонський долина», США


Сучасний сімейний комплекс «Гудзонський долина» розроблений архітектурною студією Rangr Studio і реалізований в 2017 році в окрузі Колумбія, штат Нью-Йорк, США. Комплекс площею 826,8 квадратних метрів, що належить молодій сім’ї з чотирьох осіб, побудований на піднесеному ділянці в 75 акрів в оточенні листяного лісу і з мальовничими краєвидами на навколишній ландшафт. Проект враховує особливості місцевої архітектури і органічно вписується в природне середовище. Комплекс складається з трьох корпусів — основного житлового, гостьового і господарської будівлі.

Также тут вы можете прочить о миграции в РФ.

Головний акцент в дизайні зроблений на найбільшій будівлі — головному житловому будинку, який асоціюється з надійною фортецею. Його фасади мають незвичайну і дуже красиву облицювання — вони покриті красивими дерев’яними плитками, які роблять будова особливо стильним і виразним. Крім того, унікальна облицювання фасадів візуально пов’язує інтер’єр і зовнішнє середовище в одне ціле. У сімейному особняку знаходяться два гаража, 7 спалень і 4 просторих житлових приміщення з панорамними видами на прилеглі території.

З балкона, що з’єднує спальні, відкривається вид на вітальню та їдальню подвійної висоти, що дозволяє господарям бачити весь будинок, що в значній мірі сприяє відчуттю інтимності. Великі панорамні вікна забезпечують внутрішні простору приголомшливими пейзажними видами і якісним природним освітленням. Усередині будинок практично повністю оброблений світлим деревом, що робить інтер’єр особливо привабливим і затишним. Цей же матеріал активно використаний при облаштуванні терас і навісів. Кам’яні сходи ведуть до довгого басейну і опускаються в нього, нагадуючи стародавні індійські ступінчасті колодязі.

Басейн відповідає сучасним трендам — ​​він виконаний без бортиків і до нього є безпосередній доступ з дому. Для організації комфортного відпочинку поруч з ним обладнана відкрита дерев’яна тераса. У другому окремій будівлі знаходиться гостьовий будинок, допустима площа якої обмежена місцевими постановами і становить 83,6 квадратних метрів. У ньому є дві спальні, соціальна зона відкритого планування, яка об’єднує вітальню, їдальню і кухню, а також велика засклена веранда, розташована серед дерев і має вигляд на річку. Третє будова на ділянці займає господарська будівля, що надає простір для занять в негоду.

На даху комори встановлена велика фотоелектрична сонячна панель. У сімейному комплексі використовується геотермальна енергія для опалення та охолодження. Крім того, він оснащений ефективним тепловим насосом, який значно знижує потребу в енергії викопного палива.


Добавить комментарий