Родинний дім з динамічною грою кубічних форм, Індія


Проект «Будинок Куб» (The Cube House), розроблений дизайнерською фірмою Verizon Architects, виконаний в 2018 році на околиці міста Ахмедабад, Індія. Триповерховий будинок розташований на кутовій ділянці, в оточенні сільськогосподарських угідь і квітучих дерев, які забезпечують спокійний сімейний спосіб життя. Дизайн будівлі являє собою незвичайне поєднання різних кубів і кубоід, створюють різноманітні простору, приватні, полупріватние і загальні, які орієнтовані на внутрішній двір з садом. Кубічні форми розташовані один над іншим перпендикулярно, завдяки цьому створюються кубічні консольні обсяги зовні.
Также заказать онлайн герметичные электронасосы Hayward Tyler вы можете посетив сайт haywardtyler.ru.


Загальна площа будинку в 697 квадратних метрів поширюється на три рівні, включаючи перший поверх подвійної висоти, мезонін і два верхніх поверхи. При орієнтації простору враховувалися потреби сім’ї в приватності. Резиденція спроектована на західній стороні ділянки, завдяки цьому весь сад виявляється зі східного боку будівлі. Вхід в будинок йде через величезну веранду з консольної плитою подвійної висоти. Його стеля, оброблений деревом, створює яскравий контраст з бетонними стінами.

Перший поверх займає соціальна зона — вітальня, їдальня і кухня, а також головна спальня з ванною кімнатою. Консольний обсяг на першому поверсі створює напіввідчинені веранду для головної спальні. Вітальня представляє собою розкішне простір, наповнений художньої атмосферою. Панорамні вікна наповнюють її природним світлом і пов’язують інтер’єр з прекрасним квітником зовні. Холодність відкритого бетону повністю розчиняється в домашньому затишку, який формують натуральне дерево і пастельні відтінки меблів. Їдальня оформлена стильно і комфортно. Традиційна індійська меблі — стіл з низькими ніжками і стільці без ніжок, роблять інтер’єр особливо виразним і колоритним.

Окрасою будинку є приголомшлива U-подібні сходи, що проходить через центр будинку. Розташування цих сходів на півдні діє як буфер, що допомагає уникнути яскравого південного сонячного світла. Другий поверх запланований як приватний простір з трьома спальнями, індивідуальними ванними кімнатами і сімейної вітальні. На верхньому поверсі розташований гостьовий номер. Матеріальна палітра будинку представлена ​​контрастним поєднанням бетону і дерева. Теплоту і м’якість в простір привносять яскраві і пастельні відтінки меблів і оббивки. Безліч картин, присутніх в інтер’єрі, роблять будинок красивим і затишним, створюють в ньому сприятливий психологічний клімат.


Добавить комментарий