Реконструкція сімейного будинку на південно-західному узбережжі Австралії


Проект Warraweena House, що включає реконструкцію старого будинку в Сорренто, передмісті великого порту Перт, на південно-західному узбережжі Австралії, розроблений архітектурним бюро Pitch Architecture + Design і виконаний в 2020 році. Будинок, побудований в вікторіанському стилі ще в 1893 році, має історичну цінність, тому перед архітекторами стояло завдання наповнити його новим сучасним змістом, зберігши при цьому історичний характер. Будинок належить подружжю і призначений для заміського відпочинку, а в майбутньому, з виходом на пенсію, розрахований стати місцем її постійного проживання.
Посмотреть лучшие фэнтези книги онлайн вы можете посетив сайт getlib.ru.


Новий дизайн зберігає класичний фасад оригінальної будівлі. До нього здійснена сучасна двоповерхова прибудова з плоскою металевою крівлею і фасадами, облицьованими дерев’яним сайдингом. З боку заднього двору фасад повністю відкритий. Скляні стінові панелі і скляні двері повністю розсуваються, стираючи межу між інтер’єром та екстер’єром. Перший поверх з виходом на розкішну терасу з басейном і прекрасно обладнаної зоною відпочинку займає соціальна зона відкритого планування — вітальня подвійний висоти з чудовим каміном з натурального каменю, їдальня і білосніжна кухня. Другий поверх, консольно нависає над першим рівнем, створює надійне укриття для відкритої тераси, де знаходиться ще одна столова і зона барбекю.

По інший бік басейну розташовується ще одна тераса з дерев’яною палубою, яка обладнана для відпочинку та релаксації на свіжому повітрі. У великому внутрішньому дворі також є спа і душ. Другий поверх будинку займає приватна зона з трьома спальнями і ванними кімнатами. Поверхи з’єднує розкішна дерев’яні сходи. Загальна площа Warraweena House складає 272 квадратних метрів.


Добавить комментарий