Заміський будинок в стилі Barn House з сучасним дизайном, Південна Африка / крауд ссылки


Проект заміського сімейного будинку Sassen Residence, розроблений студією SALT Architects, виконаний в 2019 році в Хаут Бей, передмісті Кейптауна, Південна Африка. Будинок розташований на незайманому ділянці землі, в долині на атлантичному узбережжі мису півострова, в оточенні гірських вершин Національного парку. Протягом усього розвитку район зберіг свій сільський характер, тому при розробці проекту нового будинку, було прийнято рішення взяти за основу типологію місцевих сільських будинків і наповнити його сучасним змістом. При цьому, архітектори прагнули мінімізувати втручання в екологію і зберегти відчуття простору на ділянці.
Посмотреть сколько стоит заказать крауд ссылки вы можете посетив сайт www.crowd-master.com.ua.


Двоповерховий будинок побудований в південно-східному кутку ділянки, завдяки чому зберігся приголомшливий вид на гори. Гараж, майстерня та службовий двір були розміщені з західної сторони ділянки, ближче всього до сусідньої території. Таке розташування дозволило планом відкритися на північну і східну сторони. Фасади нижнього і верхнього поверхів ефектно контрастують за кольором і матеріалами. Рівень першого поверху обрамляють білі текстуровані оштукатурені стіни. Верхній поверх облицьований стійким деревним матеріалом Lunawood Thermowood, виготовленим з хвойних порід, теплова модифікація яких дозволяє використовувати матеріал в будь-яких кліматичних умовах. Деревина покрита Rubio® WoodCream, який надає їй вивітрений вид, а також робить її водовідштовхувальним. Гарний темно-коричневий колір допомагає будовою гармоніювати з мальовничими околицями.

Перший поверх будинку загальною площею 353 квадратних метрів займає соціальна зона відкритого планування — вітальня, їдальня і кухня. На другому поверсі знаходиться приватна зона з чотирма спальнями і ванними кімнатами. Оригінальна частина планування будинку — північно-східний кут, що підкреслює схожість на традиційний сарай. Тут соціальна зона відкривається через розсувні скляні двері на терасу, покриту консольним навісом, утвореним головній спальнею нагорі. Головний вхід в будівлю служить сполучною ланкою між горами на півночі і річкою на півдні. Дерев’яні подвійні двері відкриваються в скляний простір подвійного обсягу з плоскою бетонної дахом, що розділяє дві похилі конструкції даху. Крім того, вхідний простір діє як поріг між кухнею-вітальні на першому поверсі і як поділ між головною спальнею і спальнями для дітей на другому поверсі.


Добавить комментарий