Таунхаус для великої родини в Сінгапурі


Сучасний таунхаус Venus House площею 418 квадратних метрів виконаний в 2019 році в Сінгапурі за проектом архітектурної фірми Ming Architects. Будинок належить великій родині з декількох поколінь і розташовується в щільно забудованій частині міста. Перед архітекторами було поставлено завдання максимально збільшити наявну площу оригінальної будівлі і створити комфортний простір з сучасним плануванням. При цьому, треба було враховувати обмежену площу ділянки, невеликий обсяг будинку і великий склад сім’ї, для яких необхідно було створити достатньо місця при збереженні конфіденційності.
Также на сайте https://цвет-доставка.рф/ вы можете заказать доставку цветов.


Для того щоб збільшити простір, дизайнери опустили нижній поверх і прибудували додатковий верхній. Іншою проблемою в проекті була відсутність достатнього освітлення приміщень. Вона була вирішена за рахунок утворення в центрі будинку великого внутрішнього колодязя зі скляним дахом. У перспективі, цей колодязь може бути використаний для установки домашнього ліфта. Для кондиціонування повітря на даху будівлі були зроблені вентиляційні отвори, що забезпечують ефект димової труби. Нижні поверхи будинку займають громадські зони, верхні — приватні простору.

На другому поверсі перед кухнею і ігровою кімнатою розташований невеликий басейн зі сталевою сходами, що ведуть на третій поверх. Світло просочується через перфоровану сходи і відкидає тіні на оштукатурені стіни, створюючи ефектну текстуру на однорідних білих стінах. Під головну спальню обладнана мансарда з 6-метровою стелею, яка оформлена в сучасному індустріальному стилі. Щоб можна було спостерігати за тим, що відбувається в будинку і спілкуватися один з одним, в плитах статі зроблені отвори. Для обробки фасадів були використані гранітний цегла і сталеві сітчасті двері, пофарбовані в чорний колір, які роблять екстер’єр особливо стильним і привабливим.


Добавить комментарий