Будинок для великої родини на березі струмка, США / кондиционер


Проект приватного будинку Micham House розроблений архітектурно-дизайнерської фірмою The Collaborative і побудований в 2018 році в місті Сільванія, штат Огайо, США. Будинок є власним житлом архітектора і його великої родини з 6 дітьми, 4 з яких проживають безпосередньо з батьками. Будинок розташований в оточенні мальовничого природного ландшафту. Пріоритетом при розробці проекту було бажання відобразити панорамний вид на лісовий струмок. Просторова організація інтер’єру дозволяє скористатися цими видами громадської зоні — з вітальні, їдальні і кухні відкривається чудова панорама на звивистий струмок і його зелені береги.
Также заказать кондиционер онлайн вы можете посетив сайт https://technostudio.com.ua/g29858838-konditsionery.


Організація фасаду, що виходить на вулицю, являє собою приховану вхідні двері в закритій ніші. Прохід зліва передбачає вхід у внутрішній двір до басейну і патіо без необхідності проходити через приміщення будинку. Зона басейну піднята над основним рівнем, а його підпірна стінка служить захисним бар’єром, усуваючи необхідність в паркані, який би закривав вид на струмок. Micham House площею 264,8 квадратних метрів має зручну функціональну планування, комфортну для всіх членів сім’ї. Нижній поверх займає соціальна зона відкритого планування — вітальня, їдальня і кухня, з великою площею скління і виходом на терасу з басейном і патіо.

Розкішна вітальня подвійний висоти зі стильним каміном і красивою меблями вражає елегантністю і затишком. На першому поверсі також знаходиться домашній офіс, пральня, комора і гараж. Панорамні вікна розташовані в глибокому виступі фасаду, який захищає приміщення від прямих сонячних променів в жарку пору року, і сприяє пасивному опалення взимку. На верхньому поверсі обладнана приватна зона з 4 спальнями, 2 ванними кімнатами і вбиральні. З огляду на активний спосіб життя членів сім’ї, в будинку багато місця для активного відпочинку, в тому числі басейн на задньому дворі, патіо з ямою вогню, відкрита палуба з шезлонгами. Велика площа скління громадського простору і тісний зв’язок інтер’єру з зовнішнім середовищем дозволяє всім членам сім’ї, незалежно від місцезнаходження — всередині приміщень або зовні, відчувати себе разом.


Добавить комментарий