Готель-вілла The River Studio на острові Балі, Індонезія


Готель-вілла The River Studio розташований на острові Балі, в Менгві, на популярному курорті Чангу, Індонезія. У 500 метрах від готелю знаходиться пляж Переренан з чорним вулканічним піском, а в 600 метрах — пляж Ехо, краще місця для серфінгу. Проект був розроблений архітектором Alexis Dornier і реалізований в 2019 році. River Studio є стильним дворівневий будинок площею 100 квадратних метрів. Особливості ділянки, його форма і невеликі розміри, а також необхідність зберегти під’їзну дорогу до головного будинку, пояснюють деякі оригінальні і сміливі архітектурні рішення. Так, простір верхнього поверху зі спальнею і маленькою студією консольно нависають над проїжджою дорогою.
Также рекомендую сайт www.hogyan-kell.com.


Вітальня злегка розгорнута, що дає більший кут огляду і дозволяє обладнати невеликий відкритий басейн і власний сад. Дах А-подібної форми з кубом, яка нависає над проїжджою частиною, захищає приміщення від надмірного впливу сонця і створює самота. Для будівництва будинку були використані натуральні екологічні матеріали, серед яких сталь, дерево і бетон. Перший поверх займає соціальна зона відкритого планування — вітальня, їдальня і кухня. Елегантна дерев’яні сходи зі скляними поручнями веде на верхній поверх, де обладнана приватна зона — спальня, студія і ванна кімната. Розсувні скляні двері об’єднують соціальний простір з терасою і садом.


Добавить комментарий