Контейнерний будинок-готель Камбар, Бразилія


Контейнерний будинок-готель Камбар (Cambará Container House) виконаний в 2019 році у муніципалітеті Камбар-ду-Сул, штат Ріу-Гранді-ду-Сул, Бразилія, за проектом Saymon Dall Alba Arquiteto + Mеgui Dal Bо Arquiteta. Проект заснований на концепції індустріально-модульної конструкції з двома монолітними обсягами — контейнерами, кожен з яких має площу 34 квадратних метрів. Використані контейнери є основним елементом проекту, дотримуючись ідеї міні-резиденцій, в яких присутні всі сучасні зручності та технології.
Посмотреть сколько стоит сделать лотерейные билеты вы можете посетив сайт wisepromo.ru.


При розробці проекту були враховані численні фактори, серед яких використання екологічно чистих матеріалів, економія природних ресурсів, скорочення часу будівництва і збереження природничого профілю землі. Значна економія була досягнута в вартості фундаментів і їх вплив на профіль місцевості, оскільки легка металева конструкція дозволяла використовувати невеликі ізольовані черевики без арматури і кріплення. Будинок має затишний простір відкритого планування. Компактна, чудово обладнана кухня з холодильником, поверхнею, електричною духовкою, кавоваркою і іншими побутовими приладами поруч з обіднім столом з натурального дерева інтегрована в телевізійну кімнату з каміном і диваном-ліжком, що межує з великим двоспальним ліжком.

Дров’яної камін забезпечує простір теплом і створює атмосферу затишку. Комфортну температуру всередині будинку також забезпечують кондиціонер і газовий обігрівач. Поруч з ванною кімнатою знаходиться невелика камера зберігання. На підлозі був збережений оригінал контейнерів зі стійкою морської фанерою, яка привносить в інтер’єр елементи сільського стилю. Велике засклений простір відкривається на ганок, створене оригінальними дверима контейнера і збірної бетонної палубою. На прольотах встановлені алюмінієві горизонтальні жалюзі Persol Persianas 25 мм, які працюють як бризи, регулюючи проникнення природного світла.

Штучне освітлення було розроблено за допомогою металевих кабельних лотків з прожекторами і світлодіодними лампами PAR20, створюючи мальовничі ефекти і виділяючи рустикальні шпалери з цегли та натуральну різьблення по дереву на стінах. На даху контейнерів для гідроізоляції і забезпечення теплового і акустичного комфорту був нанесений шар пінополіуретану і бетону. Синтетична трава завершує образ комфортної тераси, на яку можна потрапити по матроській сходах.


Добавить комментарий