Консольний будинок з двох корпусів з мінімалістичним дизайном, Канада


Приватний будинок Two Hulls House (Будинок з двох корпусів) спроектований студією Mackay-Lyons Sweetapple Architects і побудований в 2011 році в селі Порт Мутон в Новій Шотландії, Канада. Будинок розташований на краю берегової лінії з приголомшливими видами на океан і його узбережжі. Геоморфологія ділянки складається з гранітної корінний породи і валунів. Первозданні пляжі з білим піском і чисті бірюзові води роблять це місце популярним для відпочинку. Two Hulls House належить родині з чотирьох чоловік. Піднімається на бетонному п’єдесталі консольний будинок асоціюється з викинутими на берег кораблями. Два витягнутих у бік узбережжя залу схожі на бінокль з двома величезними вікнами, постійно сфальцьованими на горизонті. Кожен з павільйонів розташований на вузькій основі, щоб поважати тендітну екосистему і ландшафт під ними.
Также прочитать как получить ВНЖ вы можете посетив сайт vaschepravo.ru.


Будинок складається з денного і нічного павільйонів, кожен з яких несе певну функціональне навантаження. В одному з корпусів знаходиться соціальна зона з кухнею, спальні, у другому — приватна зона з трьома спальнями і ванними кімнатами. Хол і кухня пов’язують блоки в одну архітектурну композицію. Асиметрично розташовані бічні вікна і суцільне панорамне скління в його передній частині робить будова стильним і сучасним. Вертикальні дерев’яні екрани забезпечують глибокий виступ, який забезпечує укриття в негоду, а також забезпечує тінь від сонця. Будинок має міцну конструкцію, яка надійно захищає будова від сильних штормових хвиль і вітрів. Сталевий каркас будівлі витримує великі гравітаційні навантаження і самий сильний штормовий вітер. Фасади облицьовані деревиною кедра, яка відрізняється високою міцністю. Будівля встановлено на бетонну основу, під яким вільно протікає вода.

Майже десятиметровий кантилевер і бетонні фундаментні ребра дозволяють океану проходити під землею, не завдаючи ніякої шкоди будовою. Інтер’єр виконаний в стилі сучасного мінімалізму з домінуванням світлої кольорової палітри. Відкриті скульптурні простору, що виражають стриманість і спокій, відображають монументальність корабельних бортів. У вітальні встановлений дров’яної камін, довжина якого досягає 7,3 метрів. Бетонні підлоги містять геотермальну систему опалення з підігрівом.


Добавить комментарий