Бетонний будинок з видом на лагуну, Аргентина


Сучасний сімейний будинок 10 House побудований в 2019 році в охоронюваному селищі Дике Лухан, муніципалітет Тигре, провінція Буенос-Айрес, Аргентина, за проектом архітектурної студії Luciano Kruk. Резиденція площею 306 квадратних метрів належить молоде подружжя, котра побажала мати сучасний будинок з мінімальною бетонної конструкцією і білим інтер’єром, великою соціальною зоною і місцем для зростання своєї сім’ї. Основним активом забудови, що визначив особливості навколишнього ландшафту, є мальовнича лагуна з заднього краю саду. Двоповерховий будинок з бетонними фасадами і великою площею скління виглядає елегантно і стильно. На першому поверсі глухі стіни з боків будівлі забезпечують усамітнення від сусідніх будинків. Ці стіни підтримуються нижнім рівнем балки, приховуючи реальну висоту будівлі і підсилюючи його горизонтальні пропорції.
Также посетив сайт http://mc-kosmonavtov.ru/catalog/mamolog/ вы можете посмотреть цены на услуги маммолога.


Дах є серією паралельних перевернутих балок, орієнтованих в напрямку ширини конструкції і виконують подвійну функцію. З одного боку, вони підтримують плити, які відповідають просторовим потребам висоти кожного сектора. З іншого боку, ці промені створюють систему світлового прорізу, що забезпечує непряме освітлення з півдня і доповнює потреба в природному освітленні приміщень. Другий поверх консольно виступає вперед, створюючи дах для головного входу і крите місце для паркування для двох автомобілів. Ззаду він утворює глибоку галерею, яка об’єднує інтер’єр з екстер’єром.

Внутрішні стіни, в основному, білі. Вони надають інтер’єру свіжість і елегантність. Внутрішні простору будинку організовані навколо великої соціальної зони подвійної висоти, яка займає максимальну ширину будівлі в поздовжньому напрямку і має виходи через розсувні скляні двері в напрямку саду, басейну і лагуни. Кухня і телевізійна зона є частиною соціальної зони відкритого планування. Другий поверх займає приватна зона — головна спальня з ванною кімнатою і вбиральнею, а також дві додаткові спальні для майбутніх дітей. Всі функціональні зони доповнені великими відкритими просторами, що дозволяють відпочивати на свіжому повітрі і милуватися приголомшливою природою.


Добавить комментарий