Сучасна резиденція з видом на море, Бразилія


Сучасна стильна резиденція CSP House на північному узбережжі штату Санта-Катаріна, муніципалітет Пенья, Бразилія, виконана в 2014 році за проектом PJV Arquitetura + MRA Arquitetura. Будинок розташований на пляжі Армасан, в привілейованому місці з видом на море. Проект натхненний сучасної бразильської архітектурою, принципами її дизайну. Велику увагу приділено таким важливим аспектам, як інтеграція об’єкта в навколишній ландшафт, структура будівлі, освітлення і природна вентиляція. За допомогою лаконічних прямих ліній і простих конструкцій був створений гарний, сучасний і стильний будинок, комфортний для життя і відпочинку.
Также посмотреть онлайн отзывы о гадалках вы можете посетив сайт otziviogadalkah.ru.


Архітектуру двоповерхової будівлі визначає структурний синтез. Важкий і плаваючий обсяг будинку утворений множинними видимими бетонними стовпами і балками. Вони формують у структурі будівлі два балансу в південному і північному напрямках 4 і 6 метрів відповідно. Великий загальний балкон розташований на півночі, а простір, що використовується для стоянки машин, — на півдні. Несуча конструкція будинку складається з балок і колон з бетону розмірами 30 см х 70 см. Периметр цокольного поверху складається з 6 видимих стовпів, а обсяг верхнього поверху з 8.

Верхні тераси мають оброблені стелі, а цокольний поверх має ваги, які форматують закриті і відкриті простори, інтегровані в зовнішні зони. Резиденція площею 740 квадратних метрів складається з двох корпусів — основного двоповерхового будинку і одноповерхового блоку з прекрасно обладнаної зоною відпочинку. На першому поверсі головної будівлі розташована соціальна зона відкритого планування — вітальня, їдальня і кухня, а також одна спальня з ванною кімнатою. Другий поверх займає приватна зона з 4 спальнями і ванними кімнатами, а також велика соціальна тераса з відкритим вентильованим і добре освітленим простором, яке забезпечує міцний зв’язок із зовнішнім світом резиденції.

Тераса має приголомшливий вид на море і привілейований вид на зону відпочинку у дворі резиденції. Вона дозволяє чітко визначити структуру будинку, що є центральною ідеєю архітектурного проекту. Соціальна зона відкритого планування, обладнана на першому поверсі, тісно пов’язана із зовнішнім простором. Скляні розсувні двері з’єднують її з терасою і майданчиком для відпочинку на свіжому повітрі, де передбачені басейн і гідромасажна ванна. В одноповерховій будівлі спроектована невелика втоплена зона відпочинку з каміном. Скляні розсувні двері з’єднують її з дерев’яною палубою, де встановлена ​​гідромасажна ванна. Майданчик з басейном і ванною обладнана перед морем, щоб можна було насолоджуватися морським пейзажем і чудовим пляжем.


Добавить комментарий