Будинок для повсякденного життя і відпочинку з креативним дизайном, Аргентина


Сучасний стильний будинок G & G House виконаний в 2019 році в курортному місті Каріло, розташованому серед штучного лісу на узбережжі Атлантичного океану, провінція Буенос-Айрес, Аргентина, за проектом TAVA Arquitectura y Habitat. Сімейна пара мріяла побудувати затишний сімейний будинок в тихому місці, оточеному лісом і пляжем. Побажання клієнтів були пов’язані з низкою труднощів. З одного боку, вони хотіли будинок з нерівномірною геометрією, зручний і функціональний для повсякденного життя в ньому. З іншого боку, він повинен бути оптимізований для літнього відпочинку їх сім’ї і великої кількості друзів. Ділянка, обраний під забудову, розташований в кутку перетину головної жвавій вулиці Divisadero і вулиці Chuna з найменшим рухом. Він має дуже круті схили до 2,5 метрів над рівнем вулиці. У зв’язку з цим, фундаментальним чинником у проекті стала адаптація будівлі до складної місцевості.
Также на сайте https://www.krialenergo.ru/catalog/kompressori/ вы можете купить компрессоры.


З боку вулиці Divisadero будинок має закритий і високий фасад, завдяки чому зберігається конфіденційність, а з боку вулиці Chuna — відкритий фасад. Транспортний доступ зроблений на тому ж рівні, що і вулиця. Для пішоходів передбачений ряд платформ зі ступенями, які обрамлені деревами, завдяки цьому підхід до головного входу здійснюється поступово. Будинок площею 260 квадратних метрів має три рівні. Перший рівень займають гараж, пральня та господарські приміщення. Другий рівень складається з кухні — їдальні і невеликій вітальні, яка може залишатися відкритою або закритою і перетворюватися в окрему гостьову кімнату. Третій рівень відведено під приватну зону. Кімнати тут розділені кабінетом і тренажерним залом. Будинок орієнтований таким чином, що природне освітлення приміщень гарантовано протягом дня.

Приватні та громадські приміщення легко з’єднані між собою. Щоб повністю оптимізувати використання корисної площі, в будинку практично немає коридорів. Розподіл обсягів будівлі створює затишний внутрішній дворик, який функціонує як розширення кухні і їдальні і містить критий басейн, барбекю і джакузі на відкритому повітрі. Весь дизайн і креативність при розробці цього будинку були спрямовані на надання комфортного місця для постійного перебування сім’ї та відпочинку з друзями.


Добавить комментарий