Реконструкція будинку в стилі ранчо, США


Реконструкція будинку Madison Park Ranch House здійснена в 2018 році в районі Медісон-Парк міста Сіетл, США, за проектом SHED Architecture & Design. Будинок був побудований ще в 1959 році в стилі ранчо. Однак за довгі роки його скромний початок було повністю знищено. Крім того, задній двір був заповнений безліччю громіздких будівель, які не давали можливості обладнати в ньому зону відпочинку. Нові власники побажали відродити первісний стиль будови, в той же час зробити його комфортним для проживання, а двір — прекрасним місцем для сімейного відпочинку.
Также посмотреть сколько стоят бухгалтерские курсы петрозаводск вы можете посетив сайт uc-ok.ru.


Основна мета проекту по реконструкції будинку полягала в створенні об’єкта, органічно сполучає минуле і майбутнє. Команді SHED Architecture & Design належало відновити історичний вигляд будинку, використовуючи цілісний підхід і непідвладні часу матеріали. Весь простір будинку зазнали перепланування, поліпшена зв’язок між функціональними зонами. Міжкімнатні двері були замінені на більш великі і сучасні. Щоб підсилити природне освітлення, були оновлені всі існуючі на даху світлові люки. Оригінальний стелю з шпунтової дошки і темними балками в вітальні покрили новою фарбою.

Для створення акцентної стіни навколо дров’яного каміна був використаний темний цегла. Бетонною плиткою вирівняні підлоги при вході, в кухні і їдальні. Сучасно і стильно оформлена зона кухні і їдальні. Велика кількість приємного світлого дерева робить їх особливо затишними і привабливими. Величезний кухонний острів займає командне положення в просторі, надаючи достатньо місця не тільки для приготування їжі, а й для спілкування. В кінці кухні знаходиться їдальня з трьома підвісними світильниками, виконаними з чорного скла. Картина на стіні в зоні їдальні ефектно оживляє простір. Величезні розсувні двері відкриваються в сторону великий палуби, обладнаної для відпочинку на свіжому повітрі. Мансардні вікна наповнюють простір природним світлом. Ванні кімнати відремонтовані в мінімалістському стилі, що також поліпшило їх функціональність.

Свіже і сучасне оновлення з яскраво-білими стінами і вікном в душі додало додаткове світло в приміщення. Вхід в будинок передбачений по великим бетонним сходах, оточеним ландшафтним дизайном. Новий задній двір розгортається на кількох рівнях. Споруди, які його заповнювали, були видалені, а на їх місці виник чудовий двір із зеленими насадженнями, розважальної майданчиком і зоною для багаття. Команда SHED Architecture & Design перетворила старе ранчо в оновлений сучасний будинок, естетично привабливий і комфортний для проживання.


Добавить комментарий