Родинний дім з зеленим дахом, США


Родинний дім Peconic House виконаний в 2016 році в Хемптон-Бейс, штат Нью-Йорк, США, за проектом компанії Mapos. Резиденція побудована в одному з найпрестижніших і дорогих передмість Нью-Йорка — між Північним і Південним ФОРКОМ острова Лонг-Айленд, розташованого в Атлантичному океані на північному сході країни. Будинок знаходиться на вершині прибережного пагорба з приголомшливим видом на затоку Пеконік. Основою для концепції будівництва будинку стала ідея збереження творчого та екологічної спадщини цього мальовничого місця. Велика частина зростаючих тут дерев була збережена, в тому числі і двадцятиметровий платан в центрі ділянки. Сучасний особняк з дахом, засіяної місцевими луговими травами, і фасадами, обробленими необробленою деревиною та кортеновской сталлю, прекрасно вписується в ландшафт. Згодом матеріали будуть виробляти природну патину і повністю зіллються з навколишньою природою. Peconic House являє собою дворівневе будівлю площею 372 квадратних метрів і великою терасою площею 186 квадратних метрів, яка плавно спускається вниз по схилу вздовж резиденції і завершується пейзажним басейном.
Посмотреть какие есть настоящие маги вы можете посетив сайт otzivi-magic.ru.


Для будівництва та оздоблювальних робіт були використані натуральні екологічні матеріали, серед яких бетон, легована сталь, деревина табебуйі і кедр. Довгаста конструкція будівлі пом’якшує перепади висот, разом з тим, всі кімнати розташовані на різних рівнях, що цікаво обіграно в інтер’єрі. Центральну частину основного поверху займає соціальна зона — простора вітальня з двостороннім каміном, їдальня з вбудованим приміщенням для зберігання вина і кухня, ефектно оброблена чорно-білою плиткою з малюнком. З їдальні через розсувні скляні двері передбачений вихід на відкриту ступінчасту терасу з відкритою кухнею і їдальнею. Крім того, тераса має солярій з вбудованим залом і басейн довжиною 22, 9 метрів. З північної сторони будинку розташовані домашній офіс і головна спальня з виходом на балкон зі скляним огородженням. За спинкою ліжка знаходиться ванна кімната, яка виходить на невелику дерев’яну палубу. Через центр житлової зони проходить сходи, що ведуть на нижній рівень будинку, який займають ще три спальні, в тому числі з двоярусними ліжками для дітей, а також ванні кімнати, ігрова кімната, сауна, пральня та складські приміщення. Частина приміщень розташована нижче рівня землі, інша частина межує з відкритим басейном. Інтер’єр демонструє мінімалізм, нейтральну колірну палітру і стриманість в формах і текстурі. Домінування в оформленні натуральної деревини, що складається з меліорованих білого дуба і кедра, надає художньої композиції інтер’єру особливий затишок.


Добавить комментарий