Вілла в мальовничому куточку Швейцарії


Вілла в невеликому мальовничому містечку Комано, Швейцарія, виконана в 2014 році за проектом Attilio Panzeri & Partners. Місцезнаходження вілли — на одному із зелених пагорбів, що обрамляють озеро Лугано подібно короні, з захоплюючим видом на високі гори Капріаске, — роблять її унікальною. Будівля виконана з бетону, холодність якого врівноважується елементами з натурального дерева. Для кольорового оформлення фасаду були використані чорний бетон і необроблені дерев’яні дошки, покриті темно-сірої патиною, сильно нагадує сирий бетон. Вибрані матеріали та їх чорно-сірий колір надають будинку ультрасучасний промисловий характер. Форма будови задумана як гігантський моноліт, в якому згодом були зроблені порожнини — приміщення, призначені для проживання. Авторами проекту була створена особлива морфологія будови з можливістю панорамного огляду навколишнього ландшафту з трьох різних сторін.
Получить кредит онлайн вы можете посетив сайт megaobzor.com.


Колір, форма і розташування будови чітко вписані в ландшафт, що дає ефект точного занурення в природу. Гра на контрастах холоду і тепла дозволила архітекторам сублімувати фасад і інтер’єр і створити чудовий архітектурний ансамбль. Загальна площа двоповерхового будинку, в якому проживають 4 людини, становить 412 квадратних метрів. Нижній поверх займає приватна зона з декількома спальнями і ванними кімнатами. На верхньому поверсі розташовується соціальна зона — їдальня, кухня і вітальня, а також головна спальня. Всі приміщення з’єднані між собою терасою, що виходить в бік озера. Використання в інтер’єрі великої кількості натурального дерева привносить в атмосферу будинку затишок і тепло. Панорамні вікна і скляні стінові панелі дозволяють насолоджуватися чудовими краєвидами з усіх точок будинку.


Добавить комментарий