Пентхаус в Магдалені, Мексика


Пентхаус на проспекті Магдалена-авеню № 132, Колонія-дель-Вальє-Норте, Мехіко, Мексика, виконаний за проектом дизайнерської студії Taller David Dana, в 2018 році. Концепція проекту полягала в інтеграції елементів мексиканської культури в сучасний дизайн і створення гармонійної і цілісної композиції. Площа квартири становить 140 квадратних метрів. Її оформлення будується на ефектному контрасті між теплими і холодними квітами і матеріалами, який досягає ідеальної гармонії і створює унікальний симбіоз, наповнений вишуканістю і благородством.
Заказать онлайн трап под плитку вы можете посетив сайт santehshop.kiev.ua.


Головне простір апартаментів займає громадська зона відкритого планування — вітальня, їдальня і кухня. Дерев’яні стельові балки і світлий дерев’яна підлога пом’якшують темні холодні фарби і створюють атмосферу тепла і затишку. Чорні акценти в дизайні присутні в усьому оформленні зони, роблячи простір більш глибоким і динамічним. Зона кухні виконана в темному кольорі. Присутність металевих і глянцевих поверхонь робить її яскравою і привабливою. Барний столик і стильні барні стільці зі світлого дерева освіжають зону. Великий дерев’яний стіл в їдальні оточений чорними стільцями. На темній стіні поруч розташовані відкриті чорні полиці з книгами і предметами декору.

Обідню зону від вітальні відокремлює низький дерев’яний буфет зі скляним фасадом, верхня частина якого використовується як стіл, а з боку вітальні він служить спинкою шкіряною лавки. Чорний шкіряний диван і круглий дерев’яний журнальний столик продовжують обраний стиль. Привертає увагу оригінальна дерев’яна лава, складова меблевий ансамбль з журнальним столиком. Головною особливістю простору соціальної зони є його зв’язок із зовнішнім світом, яку забезпечують великі панорамні вікна і довгий балкон, розташований за скляними розсувними дверима. Завдяки «присутності» в інтер’єрі навколишньої природи, простір дарує відчуття простору і свіжості.

Світлий довгий коридор з оригінальною смугою освітлення веде від громадської зони до приватної, яка складається з трьох спалень з ванними кімнатами. Інтер’єр інтимної області продовжує тему дерева і яскравих чорних вкраплень. Разом з тим, тут більшою мірою домінують теплі тони, що створює більш комфортну атмосферу. Всі елементи створеного Taller David Dana інтер’єру пов’язані між собою функціонально і естетично, забезпечуючи індивідуальний і неповторний колорит простору.


Добавить комментарий