Літній будинок в Стокгольмському архіпелазі, Швеція


Літній будинок на острові в північній частині Стокгольмського архіпелагу спроектований в 2016 році шведської архітектурної фірмою Kod Arkitekter. Він складається з існуючого котеджу і нового будови. Для створення єдиного цілого новий будинок пов’язаний зі старим через спільний дах, частина якої накриває внутрішній дворик, що дає можливість організувати тут відпочинок в будь-яку погоду. В архітектурі будинку гармонійно поєднується японська простота і скандинавські традиції літнього котеджу. У центрі архітектурної композиції — простота, натуральна деревина і повна гармонія з природою.
Також подивитись ціна на сонячні панелі ви можете на сайті sun.zt.ua.


Виступаючий центральний корпус підтримується сталевими стійками, що створює враження, що спорудження ширяє над землею. Крім домінуючого дерева в екстер’єрі багато скла, що дає можливість милуватися красою навколишнього ландшафту. Загальна площа будинку складає 210 квадратних метрів. Його центральну частину займає соціальна зона відкритого планування з стелею з подвійним об’ємом, по обидва боки від якої розміщені приватні зони зі спальнями і ванними кімнатами. З соціальної зони передбачений вихід в закритий внутрішній дворик і відкриту терасу, обладнану для відпочинку на природі. В інтер’єрі продовжена естетика скандинавського і японського дизайну, що демонструє простоту, натуральні матеріали і зв’язок з навколишньою природою. Стіни приміщень оброблені світлою фанерою. Великі вікна розміщені таким чином, що відкривають найбільш вражаючі види на набережну і зелений ліс.


Добавить комментарий