Редизайн інтер’єру шале в Греції


Редизайн інтер’єру шале, побудованого на мальовничому схилі гірського масиву Парнас, регіон Фтіотіс, Греція, виконаний в 2017 році архітектурної студією Kokosalaki | Architecture. Триповерховий гірський будинок площею 140 квадратних метрів був побудований в 2013 році за проектом архітекторів Рули Коцілаті (Roula Kotsilati) і Вагеліса Чаціса (Vagelis Chatzis). Для будівництва було вибрано надзвичайно красивий місце — гірський схил біля струмка з величними смереками, ялинами, каштанами та зачаровують видами на безкрайню долину. Будинок придбала молода подружня пара, яка побажала мати місце для відпочинку поруч з гірськолижним курортом. Дизайнери студії Kokosalaki | Architecture розробили сучасний і динамічний інтер’єр, ефективно реалізує потенціал трирівневого простору. На нижньому, цокольному рівні обладнані дві спальні, ванна кімната і сауна.
Заказать онлайн приточный клапан выгодно на сайте statvent.by.


На основному поверсі, де знаходиться головний вхід, розмістилися вітальня, їдальня і кухня, а в дальньому кутку — друга зона відпочинку навколо каміна. Верхній рівень займає мезонін, який використовується як додаткова спальня або робочий кабінет. З вітальні до нього веде елегантна металева драбина, загорнута листами перфорованої сталі, які служать своєрідним роздільником між двома рівнями. Вночі, коли простір мезоніну освітлено, світло проходить крізь круглі поперечні отвори і ефектно розсіюється на весь простір. Інтер’єр поєднує в собі елементи традиційного гірського будинку і міських горищ, місцевий колорит і сучасний дизайн. Камінь і дерево чудово поєднуються з обробкою і текстурами, які зазвичай використовуються в промисловому дизайні, наприклад, з сучасної перфорованої сталлю і тривимірними мозаїчними плитами. Оформлення виконано в м’якій колірній палітрі, в нейтральних тонах з домінуванням натуральної деревини.


Добавить комментарий