Новий офіс дизайн-бюро Nong Studio в Шанхаї, Китай


Дизайн-бюро Nong Studio розробили для себе проект нового офісу в місті Шанхай, Китай, який був реалізований в 2017 році. Новий офіс Nong Studio з’явився на місці занедбаного зерносховища, побудованого в 1908 році на березі річки Сучжоу в районі Хуанпу. Оформлення двоповерхового офісу загальною площадью180 квадратних метрів виконано в еклектичному стилі. У процесі реконструкції будівлі були збережені історичні деталі старої будівлі, в тому числі дерев’яні балки і дерев’яна підлога. Контрастні стилі і елементи, в тому числі елементи класики, ретро, ​​сучасного і індустріального стилів, вдало доповнюють і підкреслюють один одного, створюючи динамічну, творчу атмосферу.
Также рекомендую вам вот такой. сайт на котором вы можете разместить ваше объявление.


Поєднання рустикальності з його грубим і спрощеним оформленням і вишуканих дорогих матеріалів, серед яких мармур і латунь, роблять інтер’єр особливо яскравим і ефектним. Офіс має відкриту планування з висотою стель 4,5 метра. Хол оформлений в темних тонах, що символізують дистанцію між вулицею і офісом. Розсувні двері ведуть в приміщення офісу, планування якого проведена на основі можливості взаємодії між співробітниками. Основне робоче простір розташоване відразу біля входу. У центрі його розміщена робоча зона, навколо якої знаходяться бібліотека, аудиторії і кімната для переговорів. Родзинкою інтер’єру є позолочений книжкову шафу в бібліотеці, в якому зібрані унікальні книги, пов’язані з дизайнерським мистецтвом, антикваріатом, а також іграшки, дизайнерські роботи і моделі Lego, зібрані більш ніж з 50 країн світу.

Сторона книжкової шафи, що виходить в конференц-зал, являє собою білу рамку з нержавіючої сталі. Вона оформлена подібно до сучасного журналу історії промислового дизайну. На ній розміщені мініатюри VITRA, автомобільні моделі обмеженого тиражу і твори мистецтва з автографами. Зонування офісного простору здійснюють два дисплея, один з яких виконаний зі скла. Він відокремлює зал аудиторії, офісний простір на першому поверсі і великий конференц-зал на другому поверсі. Інтер’єр офісу виглядає стильно і затишно, завдяки вдалій плануванні і яскравому динамічному інтер’єру.


Добавить комментарий