Родинна резиденція на місці колишнього складу в Сіднеї, Австралія


Сучасна резиденція W House в Сёррі-Хіллз, східному передмісті Сіднея, Австралія, з’явилася в 2015 році в результаті реалізації проекту архітектурної фірми MCK Architects. Велику споруду з багатим минулим — в різні роки тут розміщувалися гараж, скляна фабрика і міський склад, перетворилося в затишний сімейний будинок площею 800 квадратних метрів. Інтер’єр виконаний в стилі сучасного мінімалізму в білих, сірих і чорних тонах. Контраст кольорів, текстур і матеріалів, присутніх в оформленні, робить простір стильним і динамічним.
Также посетив официальный сайт ж д вы можете заказать билеты на поезд.


Відкрита цегляна стіна в соціальній зоні додає інтер’єру певний шарм. Окрасою будинку є розкішна залізні сходи чорного кольору, ефектно контрастує з білими стінами. Велике гільйотини вікно подвійний висоти з’єднує вітальню і внутрішній дворик. Оригінальні стельові вікна, поворотний камін Gyrofocus, елегантна функціональна меблі і ретельно підібрані предмети декору роблять інтер’єр яскравим і колоритним.


Добавить комментарий