Офіс компанії Slack в центрі столиці Великобританії


Дизайн офісу компанії Slack, творця системи миттєвого обміну повідомленнями, в центрі Лондона, Великобританія, виконаний в 2017 році за проектом студії ODOS Architects. Офіс займає два останні поверхи колишнього мовного будівлі BBC Radio 1 на Великий Портленд-стріт (Great Portland Street), звідки відкривається вид на історичний центр міста. Slack є сучасною комфортний простір площею 540 квадратних метрів, що відповідає потребам користувачів і конкретним операціям компанії. Офіс має виконавчим бізнес-люксом, конференц-залами, переговорними і множинними соціальними зонами.
Посмотреть цены на Отель Афродита. Отдых в затоке — Одесская обл. Семейный отель на берегу моря вы можете посетив сайт hotel-afrodita.com.


Інтер’єр виконаний в монохромного кольоровій гамі, яка відображає бажану естетику компанії — «зріла і позачасова». Домінуючим характером інтер’єру стала велика кількість природного світла і великі види на горизонт і лондонські даху. Щоб додати колірний акцент в інтер’єр, між поверхами встановлені прожектори з виступаючими чорними рамками, в яких знаходяться місця для сидіння. Офісні працівники звідси можуть милуватися видами Лондона, горизонтом і нескінченним небом з птахами і літаками.

Це простір архітектори назвали «очима в місто». Як пояснили автори проекту, вони намагалися створити надихаюче робоче простір, а подібні пейзажі дають натхнення і покращують можливості соціальної взаємодії. В якості підлогового покриття був використаний дубовий паркет, покладений «ялинкою». Його блідий колір ефектно розбавлений чорної пофарбованої деревиною та темної оббивкою шкіряних меблів. По периметру чорного коридору розміщені світлодіодні смуги, які відтворюють оригінальний сітчастий малюнок.


Добавить комментарий