Будинок-каюта в гірськолижному курорті Квітфьель, Норвегія


Будинок-каюта в гірськолижному курорті Квітфьель, Норвегія, виконаний в 2016 році за проектом архітектурної студії Lund Hagem Architects. Будинок для відпочинку площею 120 квадратних метрів розташований на одному з найвищих схилів, звідки відкривається приголомшлива панорама на південний схід, де похилий ландшафт заселений березами і соснами. Будинок побудований на палях і має Y-подібну форму. Завдяки побудованому поруч сусіднього будинку, утворений затишний внутрішній двір. Скляні фасади будівлі обгорнуті тонкими вертикальними жалюзі з деревини сосни, які для прискорення седиментації деревини оброблені сульфатом заліза. Вони зберігають конфіденційність приватного простору і надають інтер’єру більш затишне відчуття.
Вигідно дахові плівки купити на сайті dahovi-plivku.com.


У будинку є соціальна зона відкритого планування — вітальня з елегантним підвісним каміном, їдальня і чудово обладнана сучасна кухня. Вітальня займає один штир Y-образного плану. Стильна дров’яна піч і стільці, вкриті білим флисом, створюють атмосферу домашнього затишку і тепла. У центрі приміщення розміщений металевий острів з раковиною і кухонною плитою, а посуд, духовка і кухонне начиння заховані в глибоких дерев’яних шафах навпаки. Головна спальня і ванна кімната посідають друге ланка плану, а ще три спальні обладнані вздовж одного боку хвоста Y. Будинок має прибудову, яка може бути використана в якості гостьового будинку. У ньому є дві спальні, ванна кімната і вітальня, а також гараж і склад для лижного спорядження.


Добавить комментарий