Реконструкція будинку Namly в Сінгапурі


Реконструкція приватного будинку Namly в Сінгапурі, Сінгапур, виконана в 2017 році за проектом, розробленим архітектурним бюро Designshop. Будинок розташований в одному з престижних житлових комплексів міста і в безпосередній близькості від кількох елітних навчальних закладів Сінгапуру. Він призначений для проживання кількох поколінь великої родини — сімейної пари, їх четверо дітей і бабусі. За бажанням замовників, житлові приміщення були максимально збільшені. Фасади будівлі оздоблені жовтим гранітом, який обгорнутий екранами EIFS з декоративним малюнком, завдяки яким фільтрується природне світло й тепло зберігається конфіденційність приватного життя власників будинку. Дах виготовлений у формі перевернутого човна орігамі.
Также прочитать как подобрать шторы в зал вы можете посетив сайт zettastd.com.


Завдяки спільним зусиллям архітектурної стратегії і інженерних інновацій на кожному рівні створені чарівні садові простору-тераси. Загальна площа чотирирівневого будинку склала 567 квадратних метрів. Білі стіни і стеля в соціальній зоні ефектно доповнюються світло-сірими мармуровими підлогами. У спальнях дерев’яні підлоги і двері створюють атмосферу затишку і тепла. На головній сходах і патіо встановлені світлові люки, що забезпечують простір будинку природним світлом.


Добавить комментарий